Jedlý papier A4 na "SNEHOVÉ PUSINKY" (sugar stamp)
Kód: ID-998908


Podrobný popis
Jedlý papier vo formáte A4 slúžiaci na prenos jedlej potlače na SNEHOVÉ PUSINKY tzv. Sugar Stamp.
Skladovať v suchu a chráňte pred slnečným žiarení.
APLIKÁCIA a POUŽITIE potlače na pusinky:
1.) Jedlý atrament na hárku s pusinkami musí byť pred aplikáciou cukrovej zmesi úplne suchý. Dáme na plech bez papiera na pečenie.
2.) Položte hárok s pusinkami na plech potlačenou stranou nahor.
3.) Ak pečiete viac ako 1 plech pred ukončením procesu pečenia ju vyberte a na plechu skontrolujte jednu pusinku - ak sa pekne odliepa od fólie , znamená to ,že pusinky sú hotové. Podľa potreby predĺžte čas pečenia.
4.) Väčšie pusinky potrebujú dlhší čas pečenia. Navrhujeme vytvoriť pusinky s priemerom 2,5 - 5 cm.
5.) Dvierka rúry na pečenie nechajte mierne otvorené, aby sa rýchlejšie odparila odparujúca sa voda. Zvyšky po odparení vody môžu atrament rozmazať.
!!! Pri práci s hárkami na pusinky nesmiete používať rúru bez cirkulácie vzduchu , to znamená len s ventilátorom!!!
.
Pošlite nám prosím na e-mail: info@doven.sk , alebo prineste osobne svoj obrázok, fotografiu podľa témy, o akú máte záujem (logo firmy, obľúbená hudobná skupina, filmové témy a iné).
Najväčší formát tlače je A4. Ideálny formát obrázku je .jpg.
Fotografie, obrázky a popis tlače (rozmer, úprava) posielajte na náš email: info@doven.sk
V prípade potrebných grafických úprav fotiek si pridajte do košíka aj položku grafické úpravy.
Zloženie:
zahusťovadlo E1422, cukor, voda, maltodextrín, stabilizátor E1412, E414, zvlhčovač E422, emulgátor E435.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia 1515kJ/362kcal
Tuky 2,2g (z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g)
Sacharidy 90g (z toho cukry 20 g)
Bielkoviny 0,09g
Soľ 49,26mg
Zloženie:
zahusťovadlo E1422, cukor, voda, maltodextrín, stabilizátor E1412, E414, zvlhčovač E422, emulgátor E435.
Fotky - inšpirácia Pinterest.
Dodatočné parametre
Kategória: | Jedlá tlač |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.